De Lofzang

Copyright © 2015 Besto automatisering en telecommunicatie | De Lofzang    privacybeleid

| Sed vulputate

Om ook in de toekomst concerten te kunnen geven, die gratis toegankelijk zijn, is het noodzakelijk geworden om een goede achterban op te bouwen door middel van een Vriendenkring en Sponsors.

Deze achterban hebben we nodig om het koor een breder financieel draagvlak te geven.


Als Sponsor krijgt u op deze plaats een vermelding inclusief uw logo. Indien gewenst maken we een link naar uw eigen website. Heeft u belangstelling gekregen om De Lofzang te sponsoren of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze penningmeester Lenie van Beuzekom, zij bespreekt graag de mogelijkheden met u.


Onze sponsoren

Luma, waar kwaliteit en service nog telt!


Luma is echt nog zo'n familiebedrijf waar kwaliteit en service nog telt. Vele bedrijven, verenigingen en particulieren zijn al jaren vaste klant en komen graag even aan voor advies of voor zo maar een praatje. De korte communicatielijnen en de snelle service spelen een belangrijke rol in deze compacte modern opgezette drukkerij.


www.luma-drukwerkservice.nl
Besto, maatwerk in automatisering!


In deze tijd van razendsnelle technologische ontwikkelingen is het voor de gemiddelde gebruiker van computer- en telecommunicatie apparatuur vrijwel ondoenlijk alles op de voet te volgen.

Daarom wordt er heel vaak de hulp ingeroepen van een gespecialiseerd bedrijf om te assisteren bij automatisering- en/of telecommunicatie vraagstukken. Besto is zo'n specialist die uitstekend met deze vraagstukken overweg kan. Wij hebben er ons vak van gemaakt.


www.besto-stolwijk.nl